top of page

Fietsroutes

Je begint bij molen de Zwaan in Ouddorp aan de Dorpsweg 35.

Sla rechts af en rij de Kelderweg op. Ga recht af de Stelleweg op. Maak een scherpe bocht naar rechts de Dijkstelweg op. Maak een scherpe bocht de Klepperweg op. Je komt aan bij punt 53, ga daar naar rechts over de Langedijk.

Volg het fietspad tot punt 54 en sla daar rechts af over de Dijk het Flaauwe Werk. Ga naar links het Middenduinpad op. Volg de weg en je komt aan bij punt 55, sla daar rechts af. Rij de Oosterweg op.

Ga bij punt 56 naar links de Prins Hendrikweg op.

Volg het fietspad naar de Oostdijkseweg naar punt 67.

Sla daar rechtsaf de Hondsweg op en rij dan over de Goereeseweg naar molen de Windvang in Goedereede.

 

Rij door de Molenstraat en sla rechtsaf de kerkstraat in, rij dan over de Markt naar de Noordzijde Haven.

Volg het fietspad tot punt 62. Sla dan rechtsaf en rij dan over de Breenstraat en sla dan rechtsaf het Haveneind op. Sla rechtsaf en volg het fietspad langs de Meester Snijderweg.

Ga bij punt 64 rechtsaf over de rotonde. Rij dan over Zuiderdiepstraat. Ga op een gegeven moment naar links de Zuiderdiepstraatweg op. Rij links de Molenkade op en je komt aan bij molen de Korenlust in Stellendam.

 

Rij over de Stellendamse Haven, ga dan rechtsaf en dan linksaf de Voorstraat in. Ga bij punt 66 rechtsaf de Langeweg in. Ga bij het eind linksaf het Zwarteweg op. Ga dan rechts de Damweg op.

Volg de weg en ga naar links en weer links de Nieuwe Westerloosedijk op.

Ga bij punt 41 naar rechts de Kleine Zuiderpoldersedijk op.

Ga naar links de Oude Westerloosedijk en dan rechts de Kortedijk op die overloopt op de Zuidweg.

Ga dan links de Ouddorpse Haven op. Rij bij punt 58 rechtsaf en dan links de Havenweg op. Volg deze weg en ga dan links de Dorpsweg op. Je komt dan bij molen de Zwaan. Einde Route. 

bottom of page